Έτοιμοι για εξοικονόμηση;Ζητήστε να σας καλέσουμε!

ΚΕΝ πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος
  • Όραμα
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  • Μέλος του Ομίλου Καράτζη
  • Πιστοποιήσεις

KEN A.E. - Ο Ισχυρός Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας

Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες της, η ΚΕΝ στοχεύει να εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στους 5 κορυφαίους παρόχους της χώρας μέσα στην επόμενη 3ετία, αλλά και να αναδειχθεί στον Νο1 πάροχο της Μέσης Τάσης.

Η βιώσιμη ανάπτυξη και ο σεβασμός στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος και η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών αποτελούν τους βασικούς άξονες δράσης της ΚΕΝ για την εδραίωσή της ως του πιο αξιόπιστου και ανταγωνιστικού παρόχου ενέργειας, καθώς και για τη δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα για τη μεσοπρόθεσμη ανάπτυξη κάθε εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΕΝ θεωρεί σημαντικούς τους ανθρώπους που τη συνθέτουν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους και στην παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών εργασίας.

Η διαρκής εκπαίδευση και εξειδίκευση και η δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος αποτελούν προτεραιότητα της ΚΕΝ για την καλύτερη απόδοση των εργαζομένων της και κατά συνέπεια τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, μέσα στην οποία αναπτύσσεται αλλά και απευθύνεται η ΚΕΝ, αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες για την εταιρεία. Αναγνωρίζοντας ότι μια επιχείρηση επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον αλλά και από την κοινωνία, η ΚΕΝ, ως μέλος του Ομίλου Καράτζη, φροντίζει για το ενεργειακό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας προάγοντας την ανακύκλωση, εφαρμόζοντας οικολογικές πολιτικές στη λειτουργία της, επιμορφώνοντας το προσωπικό και τα στελέχη της.

Οι ίσες ευκαιρίες εξέλιξης για το Ανθρώπινο Δυναμικό, ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και σύγχρονων, οικολογικών τεχνολογιών αποτελούν μονόδρομο για την ανάπτυξη μιας υγιούς εταιρείας, όπως η ΚΕΝ, που φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε μια από τις ηγέτιδες στον χώρο της παροχής Ενέργειας.

Με έδρα την Κρήτη ο Όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 1974 κυρίως στον τομέα της κατασκευής διχτυών, κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο σε Ελλάδα και εξωτερικό ως ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς διχτυών παγκοσμίως. Η KEN, 100% θυγατρική εταιρεία παροχής ρεύματος, αποτελεί το νέο επιχειρηματικό βήμα του Ομίλου.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της αγοράς, ο Όμιλος Καράτζη τη δεκαετία του 1980 ξεκινά να δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού με την κατασκευή του all-inclusive ξενοδοχείου 5 αστέρων, Nana Beach, ενώ το 2010 επενδύει στον κλάδο της Ενέργειας με τη δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων.

Εισηγμένος στο Χρηματιστήριο, με 5 εργοστάσια σε Ελλάδα και Γερμανία που απασχολούν 900 και 200 εργαζομένους αντίστοιχα, με εταιρική παρουσία εκτός ελληνικών συνόρων σε Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Αγγλία, Ισπανία και Ρουμανία, ο Όμιλος Καράτζη το 2016 επεκτείνει τη δραστηριότητά του στον τομέα της Ενέργειας με την ίδρυση της ΚΕΝ, 100% θυγατρικής εταιρείας παροχής ρεύματος.

Απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Όμιλος με την ίδρυση της ΚΕΝ επενδύει εκ νέου στην ελληνική αγορά. Η κεφαλαιακή επάρκεια, η τεράστια εμπειρία στην επιχειρηματικότητα και οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου της Ενέργειας στην Ελλάδα αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία του νέου εγχειρήματος.

Με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) υπ’ αριθμόν 413/2016, χορήθηκε στην ΚΕΝ Α.Ε., άδεια Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Η ΚΕΝ παρέχει ρεύμα σε όλη την Ελλάδα;
Η ΚΕΝ παρέχει ρεύμα σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, Εύβοια και Κρήτη, καθώς και στα νησιά Ιονίου (Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Κέρκυρα, Λευκάδα, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Παξοί, Κάλαμος, Μεγανήσι, Οθωνοί, Ερεικούσσα, Αντίπαξοι, Μαθράκι), Σποράδων (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος), Άνδρος, Τήνος, Κέα, Θάσος, Σαμοθράκη Σαλαμίνα, Αίγινα, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος, Ρόδος και Χάλκη.
2. Γιατί να επιλέξω την ΚΕΝ;
Η ΚΕΝ είναι 100% Ελληνική Εταιρεία, θυγατρική του Ομίλου Καράτζη. Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές, προσφέρει χαμηλότερες χρεώσεις, άψογη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους συνεργάτες, επιβράβευση συνέπειας με έκπτωση έως 15% και αξιόπιστη συνεργασία.
3. Ποιες εκπτώσεις θα λαμβάνω ως πελάτης ΚΕΝ;
Η ΚΕΝ προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικές χρεώσεις. Επιπλέον, παρέχει επιβράβευση συνέπειας έως και 15% για τους πελάτες που εξοφλούν εμπρόθεσμα το λογαριασμό τους.
4. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;
Εάν υπάρξει βλάβη ή διακοπή της παροχής ρεύματος ο καταναλωτής μπορεί να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Βλαβών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη, συντήρηση και λειτουργία του δικτύου. Δείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας ανά περιοχή εδώ.
5. Υπάρχει ενδεχόμενο διάκρισης και διακοπής ρεύματος μόνο σε πελάτες της ΚΕΝ και όχι σε πελάτες άλλου παρόχου;
Όχι, δεν μπορεί και δεν υφίσταται κανένας διαχωρισμός στους πελάτες, καθώς το Δίκτυο είναι κοινό, ανεξάρτητα της εταιρείας που προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια σε κάθε μεμονωμένο πελάτη.
6. Είναι πολύπλοκη η διαδικασία αλλαγής Προμηθευτή Ηλεκτρικού Ρεύματος;
Η διαδικασία είναι εύκολη, απλή και γρήγορη! Είτε είστε οικιακός ή επιχειρηματικός πελάτης, με λίγα απλά βήματα και χωρίς κόστος, μπορείτε να αλλάξετε Προμηθευτή. Για κάθε πληροφορία αναφορικά με την αλλαγή, μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε εργάσιμη ημέρα με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στο τηλ. 215 530 4130.
Καλέστε μας στο 2155304130 ή δείτε περισσότερες συχνές ερωτήσεις
Μη φεύγεις!

Μπορούμε να σου δώσουμε
ακόμα καλύτερη Προσφορά!
Κάλεσέ μας στο 215 530 4130
ή ζήτα να σε καλέσουμε!

Θέλεις καλύτερη Προσφορά;

Μη έγκυρη καταγραφή
Μη έγκυρη καταγραφή
Μη έγκυρη καταγραφή
Μη έγκυρη καταγραφή
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Σας καλούμε χωρίς χρέωση. Η υπηρεσία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 (εκτός αργιών). Αιτήματα εκτός ωραρίου εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.